Volkswagen Sharan: aanslaan probleem na vervangen elektronische regelkast (display)

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Graag zou ik willen weten wat het probleem is bij het slecht aanslaan van de motor vanaf dat de display van de climate controle is vervangen.
Deze is vervangen nadat de aanjager en de standkachel helemaal niet meer werkte.
Voorheen sloeg de motor prima aan namelijk.
Nu is de koude start meestal goed, maar als hij een paar km heeft gereden moet ik eerst enkele seconde doorstarten voordat de motor aanslaat.
Auto staat weer in de garage en hij geeft geen foutcodes op bij het uitlezen had ik begrepen en het start toerental is goed.

Nu is mijn vraag, kan het zijn dat ze de verkeerde display hebben gemonteerd, die misschien een conflikt heeft met de boordcomputer ofzo

rene1961

Geplaatst door rene1961 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

rene1961 (0), 13 jaar geleden

Vervolg probleem:

Het klopt indd. dat het in de regelkast van de c.c. zit, stekker losgekoppeld en het start/aanslaan probleem was over, zelfs 1 andere van een andere sharan geprobeerd maar het mocht niet baten, ra ra hoe kan dat? (iemand een idee?)
Volgende week maandag gaan ze weer verder zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.