Volkswagen Golf: aansluiten selca alarm klasse 3

Bouwjaar: 1997

Hoi,

Ik heb een probleem met het aansluiten van een alarminstallatie klasse 3 van het merk SELCA.
Het betreft het aansluiten van de centrale deurvergrendeling en de automatisch sluitende ramen. Deze werken niet.
De deuren sluiten wel maar gaan niet meer open.
De centrale deurvergrendeling werkt wel met de sleutel.
Het heeft volgens de garage te maken met de comfort aansluiting hierin zou een storing zitten of niet op de auto aanwezig zijn.
Het betreft een vw golf cabrio van 1997.
Wie kan mij met dit probleem helpen.

jan1810

Geplaatst door jan1810 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marcus (0) PRO, 18 jaar geleden

de reden dat je deuren niet meer open gaan is een een questie van je alarm! de impuls van sluiten heb je wel maar de impuls van openen heb je niet!!! waarschijnlijk een verkeerde draaid voor de open puls en de comfort sluiting kan je heel makkelijk testen ramen open deur op slot draaien en de sleuten links om gedraaid houden sluiten de ramen is het systeem oke! bij het openen sleuten rechts om geraaid houden deuren gaan van slot ramen gaan open dan is je systen oke! en ligt het in de aansluiting van het alarm en de ramen heb ik zelf ook gepuzzel mee hihi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.