Volkswagen Golf: dashboarlicht en signaallampen doen het niet meer

Bouwjaar: 1996

hallo,

heb een carkit geiinstalleerd in mijn golf 3 alles werkte prima, tot ik zag dat ik geen dashboard verlichting niet meer had en de signaallampjes van mijn dim-,stad -en mistlichten ook niet meer werken. de signaallampjes van de richtingaanwijzers en groot licten doen het wel. en de rest van de signaallampjes doen het ook. heb de zekering gechecked , was ok en ook eens goed gekeken of er iets was los gekomen. maar denk dat dit niet het geval is. carkit is van parrot, en op de radio aangesloten. de reden waarom ik onder het dashboard moest zijn is omdat ik geen kabel voor contactstroom kon vinden en dus opnieuw een kabel heb afgetakt van het contact.

kan iemand mij helpen....

Golfer

Geplaatst door Golfer (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

stekkers op het dashboard goed aandrukken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.