Volkswagen Golf V: Aansluiten stekkerdoos trekhaak Golf plus 1.6 FSI bj. 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo, ik wil een trekhaak aansluiten van een Golf Plus maar ik lees dat er nogal een verschil van mening is over het gebruik van een speciaal kabelset of een conventioneel set.Hoe zit het en wie kan ik eventueel bellen voor meer info of een kabelset.
Gr. Frits

swinkie 54

Geplaatst door swinkie 54 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

Gewoon de originele kabelset monteren.

carmania2000 (0) PRO, 15 jaar geleden

bij recente wagens altijd een systeem plaatsen met een schakeldoos (of stuurdoos) tussen.
Indien je dit niet doet heb je kans dat je de centrale electronicastuurdoos overbelast en dat deze stuk gaat.
Je kunt gaan voor de originele maar gdw en dergelijke hebben ook redelijke systemen.
Indien je echte met achteruitrijsensoren zit is het wel aan te raden om voor een systeem te gaan dat communiceert via canbus aangezien dan de sensoren worden uitgeschakeld indien de aanhangwagen aangesloten is.

Döppel K© (0) PRO, 15 jaar geleden

Beste is om een orginele set monteren , deze werkt via de Can-Bus, De auto moet ook gecodeerd worden. i.v.m. ESP/TSP , mistlamp,park assist, uitschakeling enz...(TSP = Trailer stability program.) dus ESP voor je aanhangertje.
en bij de OE set worden de ahw verlichting ook gecontroleerd
Universeel setje kan je voor moderne VAG producten niet meer gebruiken, zowat elk lampje v.d. auto verlichting wordt bewaakt, CQ gecontroleerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.