Volkswagen Golf V: lampje van de airbag op daschboard blijft branden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

ik heb in het weekend het stekkertje van de bijrijders airbag on/off lampje er af gehad,nu blijft het lampje branden van de airbag bij de meters en geeft airbag fault aan??Naar mijn weten zit de stekker er goed op want als ik de airbag op off zet brand het lampje met off erin.
Ik heb ook een aantal keren uitval van cruisecontrol gehad schakelaar staat op aan maar werkt niet,een keer op nieuw op contact en het werkt weer.wie kan mij iets meer hierover vertellen.bijvoorbaat vast mijn dank

gerard verploegen

Geplaatst door gerard verploegen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

- Over de Airbaglampje je hebt een storing gecreëerd toen je de stekkertje los hebt genomen (oplossing : uit laten lezen op storing en wissen)

- Cruisecontrole uit laten lezen op storing (waarschijnlijk is remlichtschakelaar of je bedieningshendel defect maar dat kunnen ze bij de dealer via meetwaardenblok controleren cruisecontrole op werking )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.