Volkswagen Vento: aansluitingen radio/cd

Bouwjaar: 1993

Wie kan mij advies geven met het aansluiten van een radio/cd speler in het dashboard. Er komen 2 stekkers uit het dashboard, de indeling is als volgt: zwarte stekker met 5 draden, 1x bruin-1 X rood/wit-1 x bruin/rood- 1 x lichtblauw/wit en 1 x grijs/blauw. En een bruine stekker met 4 draden, 1 x zwart- 1 x bruin/donkerblauw- 1 x rood/wit en 1 x bruin/wit. Wie kan mij de juiste aansluitingen geven.

dupl-u-22157-5dd149392fbd7+hawkeye

Geplaatst door dupl-u-22157-5dd149392fbd7+hawkeye (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, anton


met deze stekkers heb je niks van doen! ( niet in knippen ) aan jou radio zit normaal de tegen stekker ( klik klak klaar )

mocht aan jou radio deze stekker ontbreken!! deze is overgens los verkrijbaar!


paul,

dupl-u-22157-5dd149392fbd7+hawkeye (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, in mijn radio (Clarion) zitten wel 2 contra-stekkers, maar hoe weet ik of de verbindingen aan de stekkers overeenkomen met de aansluitingen in de radio, zonder dat ik de zekeringen opblaas.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, anton


deze stekkers ( iso, zijn europees ) als er niet in geknipt is! ( dit kun je zien ) kun je de stekkers gewoon aansluiten..

mocht de radio zijn geheugen niet vast houden ? dan even (rood- kontakt plus) en (geel-konstant spanning ) onderling wisselen met elkaar! dus dan komt rood op geel!

verder kan er niks mis gaan!


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.