Volkswagen Polo: Aansturingskabel bobine smelt weg

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

Beste mensen , ik kreeg vandaag me auto niet gestart , na een paar x starten , kwam ik erachter , dat er een aansturings kabel van de bobine aan het wegsmelten is , weet iemand mischien waar dit aan kan liggen ?

yellowpolow

Geplaatst door yellowpolow (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dutch123 (65), 13 jaar geleden

Kortgesloten bobine.

yellowpolow (0), 13 jaar geleden

wat zou hier de reden van kunnen zijn , en de oplossing ?

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Nick onder de bobine zit de module (electronische schakelaar) Dat hij schakelt doet hij op commando van de onsteking aangedreven door de nokkenas. De weerstand van de bobine is zo laag dat bij ingeschakeld contact en doorschakeling van die module een veel te hoge stroom blijft lopen als deze door een defect gesloten blijft . Bobine en module samen gebouwd vervangen . Controleer de bedrading op sluiting voordat je de nieuwe weer aansluit. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.