Volkswagen Polo: volkswagen polo sdi maakt geen contact en start niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

ik wou vanochten naar school gaan en draaide de sleutel om van mn contact ,
toen ik dat deed toen viel de km stand weg en het leek wel of mn km teller aanliep of zo beetje een jankgeluid maakte die
toen zag ik dat mn lichten heel de nacht hadden gebrand, en dacht ik dat de accu leeg was ,toen heb ik de auto geprobeerd te starten dmv startkabels met een andere auto, maar toen ik dat deed en mn contact omdraaden deed hij helemaal niks meer , nu heb ik mijn accu opgeladen maar doet nog steeds niets, ik heb alle zekeringen al doorgemeten maar daar is niks mis mee.

wie kan mij helpen ?

gr lennard

hasmegaly

Geplaatst door hasmegaly (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Accu waarschijnlijk overleden.
Accuklemmen en massapunten voldoende contact?

hasmegaly (0), 13 jaar geleden

probleem opgelost ik was de massa punten aan het doormeten en toen bij 1 draad had hij geen contact zat erosie op beetje schoon geschuurd en goed vast gedraaid en start als een jekko

thanks man

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.