Volkswagen Polo: ophanging

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Geachte lezer,
Ik ben helaas met mijn polo uit 1994, uit de bocht geschoten en hij heeft een flinke klap ontvangen.
Nu scheert het linkerwiel bij het sturen in de bocht. Het rechter wiel staat niet meer recht.
Bij het opmeten van het hart van de wielen (van achter naar voren) scheelt het +- 1.6 cm ook heb ik de schokbrekers vergeleken en het lijkt er op dat deze naar stuur richting staat( hij werkt nog normaal) het lijkt er wel op dat de las boven op schade heeft. Bij het rijden met de auto is er niets van temerken. Hoe zit deze gemonteert,is hij alleen gelast of wordt hij er van onder in gestoken en dat gelast. De zichbare schade valt mee alleen paar deukjes op bevestegings plaat.

Wat kan er zij en hoe kan ik het erkennen en repareren.

Hoop snel van iemand tehoren.

Alvast vriendelijk bedankt
jurgen

jurgen1972

Geplaatst door jurgen1972 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Jurgen vervang als eerste de onderste draagarm. Vervolgens uitlijnen ,dan kan blijken of de veerpoot nog in de goede stand gezet kan worden. Vervangen kan altijd later nog. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.