Volkswagen Passat: Abs

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 20v

hallo. het abs lampje gaat niet altijd uit maar als ik onder het natuurlijk langzaam rijden het contact uit zet en dan weer aan dan gaat de lampuit,
ook al rijd ik 150 km afstand alles prima de garage heeft uit gelezen en daar kwam uit r v sensor [het is geen vw dealer] sensor er uit gehaald schoon gemaakt
nog steeds het zelfde advies haal een nieuwe sensor en het is waarschijnlijk oke ,is dit de oplossing denk u,
ik vind waarschijnllijk een beetje ?? of is dit de oplossing

mijn hartelijke dank E.Bijsterbosch.

bijsterbosch e

Geplaatst door bijsterbosch e (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Sensor, bedrading van de sensor of de ring met tanden beschadigt.
Eerst meten dan vervangen.

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Volgens mij valt je startspanning te laag tijdens het starten. Bij rijdend het contact aan en uit zetten wordt de startmotor niet gebruikt. .... Bij het contact aanzetten wordt er eerst naar de sensoren gekeken , Bij goed gaat het uit. Na de eerste meters rijden Worden de signalen gemeten en de vloeistof pomp opdruk gezet en getest.Bij goed blijft het lampje uit en anders aan!!! Ook komt het voor dat de slag van het rempedaal wordt gemeten. Te diep , afkeur. Succes Jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.