Volkswagen BEETLE: ABS en ESP storing

Bouwjaar: 1999

Hallo,mijn lampje van de handrem bleef knipperen en de dealer zij dat mijn remblokken versleten waren dus heb ik die laten vervangen,ik rijd naar huis en intussen gaat hij weer knipperen en het lampje van het ABS en ESP blijven branden nu zeiden ze bij de dealer dat dat mijn ABS regelapparaat stuk is onderdeelno is 1J0907375G is dit mogelijk en kan ik die ABS comp laten maken of ben ik verplicht tot een nieuwe,ik heb gezocht voor een gebruikte maar is heel moeilijk,ik heb er een gevonden met no 1J0907379G kan ik deze ook erin zetten want eentje bij de dealer is onbetaalbaar met vriendelijke groet Rene

rene 707

Geplaatst door rene 707 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

freggel (0) PRO, 19 jaar geleden

Een ABS regelapparaat heeft verschillende functie's. Deze liggen aan de uitvoering van je auto. (met of zonder ESP). het probleem met ABS regelapparaten uitwisselen is de uitvoering en codering (code)van het apparaat, vooral als je ESP hebt. Tevens is je ABS aangesloten op de z.g. CAN-bus, een datakabel die diverse informatie uitwisseld met andere systemen in je auto. t'is dus helaas niet de makkelijkste klus om uit te voeren.

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Ik meen me te herinneren dat VW eens een terugroep heeft gehad op de ABS.

freggel (0) PRO, 19 jaar geleden

Klopt was de Golf 4, niet de Beetle

rene 707 (0), 19 jaar geleden

De golf is eens terug geroepen in verband met het ABS maar ze zeiden dat het ABS regelapparaat ook in een Golf zat en in een Bora en zelfs in een Audi A3 t/m 2001,ik heb iemand gesroken die alleen maar storingen oplost en die zei dat je bepaalde onderdelen die in die computer zitten ook los kunt kopen maar op sommige niet in verband met rechten van VW klopt dit??????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.