Volkswagen Passat: abs regelunit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

hallo mijn abs regelunit is kapot en nu kan ik aan een aan een andere komen maar het nummer is anders . mijn abs regelunit begint met 8eo614111b en de nieuwe met 8eo614111ab mijn vraag is of deze er ook in past. het probleem is opgelost heb contact opgenomen met paul kelder. die heeft het probleem perfect opgelost , en de vw dealer krapt nu nog achter hun oren, dat ze hun zelf een vw dealer noemen. schande. paul super bedankt voor je service. dus mensen die problemen hebben met de abs regelunit , neem dan zeker contact op mel paul.

1709

Geplaatst door 1709 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou het niet weten maar Even VW_ dealer Magazijn bellen of het mogelijk is

Groet Tiguan

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

als ik vw een beetje ken dan is het niet te vervangen door je nieuwe.
of identiek nummer.,. of een nummerweiziging... dan zou de B bv een C kunnen worden.. maar nooit naar ab worden geweizigd...

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.