Volkswagen Passat: rollend geluid in mijn dashboard!!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 130 pk

Geachtte collega's

ik heb een zeer irritand geluid in mijn dashboard, het komt vlak onder de voorruit vandaan. Ik heb in mijn motor ruimte alles al gecontrolleerd,
accu eruit gehad onder accu plaat gekeken of er iets rollend ligt maar nee. voornamelijk bij bochten naar links en naar rechts en op heel slecht wegdek hoor je het ook. het komt echt uit mijn dashboard lijkt mij, en hoe lang duurt het om een dashboard eruit te halen!!

Mvg
Alewino

alewino

Geplaatst door alewino (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Dashbord is er vrij snel uit:dasbordkastje verwijderen/beplating pedalen/stuur+beplating/instr.paneel/kachelunit/radio/voorste middenconsole/dan de bouten eruit en hij kan eruit.

Passatje (0) PRO, 16 jaar geleden

Ha Alewino,

Ik heb misschien een oplossing voor jou. Ik heb namelijk hetzelfde probleem gehad met mijn Passat.
De luchtpijp die aan de linker ventilatierooster in je dashboard zit maakt dat geluid. Hij zit dan vast tegen de binnenkant van je dashboard te schuren. (vlak achter het instrumentenpaneel). Ik heb deze pijp opnieuw goed vast gemaakt en een beetje naar onder gebogen zodat hij de binnenkant van je dashboard niet raakt.

Ik weet het is misschien een rare oplossing, maar ik heb daar zelf veel uren naar gezocht en ik dacht dat het geuid van een rollende knikker afkwam. Ik heb dat geluid +/- een jaar geleden opgelost en het is nog steeds weggebeleven.

Ik hoop dat je er iets aan hebt, sucses ermee.

Groeten Passatje

eko1979 (0), 16 jaar geleden

is je voorruit vevangen geweest

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.