Volkswagen Bora: abs storing

Bouwjaar: 2000

hallo ik heb een probleem met een bora. deze heeft een storing. dez luid.=>hydralische pomp abs buiten tolorantie waarden. heeft iemand hier ervaring mee. ik kan de pomp met de testkast vas 5051 niet aansturen.
maar als ik er accu spanning op zet draad deze wel.

dit al ge daan.
*-hydraulisch pomp verv 2x
*-regelapparaat verv. 3x
*-regelapparaat gecodeerd. 3x
*-v4 meting over pomp deze was goed.

wietse11996

Geplaatst door wietse11996 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pesamaja (0) PRO, 19 jaar geleden

probeer dit eens:wat wij in de garage vaak tegen zijn gekomen is dat de zekeringen op de accu erg ingebrand waren en hierdoor veel verschillende storingen kunnen ontstaan,zoals abs blijft zonder gebruikt te worden de pomp aan sturen,en ook de storingen op de 1551 zoals pomp sluiting,hydraulischblok storing enz,wij zijn al vaak hier mee op onze kinnebak gegaan,terwijl het alleen de drie 30 ampere zekeringen op de accu vervangen was,ik zou hier maar eerst naar kijken,groeten peter

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

daar hadden we gelijk al naar gekeken vergeten er bij te zetten sory

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.