Volkswagen bora tdi 115 pk: slechte motor??

Bouwjaar: 2001

Ik ben op zoek naar een bora, een 110pk tdi, misschien een 115pk tdi. Ik heb gehoord van iemand met wat contacten, dat die pompverstuivers van die jaren nog niks waard zijn. Wie kan mij helpen? Want ik zie regelmatig tdi's van 115pk te staan en ik durf er niet naar te gaan kijken, omdat hij misschien slecht is. Een vriend van mij is automonteur, maar die weet niet of ze slecht zijn of niet. Wat is wijs?? Alvast bedankt!

subke

Geplaatst door subke (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

nee dat verhaal gaat niet op inmiddels zijn ze al veel beter die 115, pk is een super motor daar is niks mis mee natuurlijk zijn er uitzonderingen..!( maar hoeveel rijden er ook rond )

op het algemeen zijn ze zeer goed zeker in de bouwjaren 2001,

zelf heb ik er ook één lopen als bedrijfsauto toen ingeruild met 97000,km nu 200000,km en er is nog nooit ook maar één sleutel op de motor geweest buiten het normale onderhoud,

dus ik kan niet zeggen dat ze het niet goed doen. ook heb met dit motor type weinig of zelden problemen gekent of gehad.
ook dit type motor draai stukken rusteger.

maak eens een proefrit met dit motortype, en stap dan eens in een 110,pk.

dan pas voel en hoor je het verschil.

sucses,

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.