Volkswagen Transporter: acceleratiepomp

Bouwjaar: 1976, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo allemaal

Hier ben ik nog eens,had al eerder over probleem met carburateur,inhouden bij gasgeven.
Iemand zij acceleratiepomp en die deed het inderdaad niet goed.Nu is dat koperen buisje waar de benzinestraal uitkomt in een conisch nippeltje gesoldeerd.Dat nippeltje met aan een kant een plat vlak.Die soldering was los en daar lekte die.Nu weet ik alleen de stand van het buisje niet meer.Als ie in het midden zit sproeit ie op de hoofdsproeier waardoor je een soort brede nevel krijgt.Moet dit,of moet het straalje recht de carburateur in,of maakt het niet uit.Ik heb er fotos bij gedaan om het te verduidelijken.

http://img193.imageshack.us/img193/4756/... http://img193.imageshack.us/img193/2345/...

Nou ik ben alweer een stuk wijzer geworden,bedankt allemaal.

hankiepankie

Geplaatst door hankiepankie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hankiepankie (0), 14 jaar geleden

Misschien wat te lastige vraag gezien de reacties en ook een beetje paniekvoetbal van mij.Sproeibuis zat los.Netjes vasgesoldeerd en tussen gasklep en carburateurwand gericht.Werkt weer perfect.

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.