Volkswagen Transporter: dashboard vast op bepaalde stand

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: aab 2.8 diesel

Ik heb hier een Transporter staan met het volgende probleem, de teller van de snelheid en koelvloeistoftemperatuur blijven in een stand staan (nu dus motor warm en 140 km/h). Mischien de brandstofvoorraad ook, maar ik weet niet hoeveel erin zit.
Ik heb geprobeerd het combi instrument uit te lezen, maar de verbinding wordt verbroken. ook met de stekker erachteruit blijven de tellers op dezelfde stand staan.
Iemand enig idee, of een bedrijf welke deze na kan kijken (AC tronics doet deze niet). Alle zekeringen in het dashboard zijn heel. Kabelboom achter de tellers is niet verknipt en de radio ziet eruit alsof deze er al jaren in zit.

Groeten Erik.

02erik02

Geplaatst door 02erik02 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Als actronics het niet doet misschien deze dan wel....

02erik02 (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt, ik zal ze zo gaan bellen.

Groeten Erik

stoef (0), 14 jaar geleden

kijk eens op www.weetjewel.nl
staan tips en trucks
misschien spanningsregelaar ff's doorsolderen.

stoef

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.