Volkswagen Transporter: electrische schuifdeur

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: axd

wij hebben een klant met een T5 multivan met electrische schuifdeuren.Als de auto een beetje scheef staat en je doet de linker schuifdeur weer dicht dan gaat deze weer open als hij bijna dicht is.Dit gebeurt meestal bij de klant thuis als de auto met de rechterkant op de stoeprand staat.Het gaat dan voornamelijk om de linker schuifdeur.We hebben alle afstellingen gecontroleerd en dat is allemaal goed.De handgreep gecontroleerd of deze niet te strak afgesteld stond maar dit is ook goed.
Heeft iemand een idee?

reinfred

Geplaatst door reinfred (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 14 jaar geleden

eindcontacten eens controleren als de auto in deze positie staat. waarschijnlijk mist hij hem, denkt het systeem dat er iets tussen de deur zit en gaat weer open. (laatste werkt volgens mij op opgenomen vermogen door het motortje)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.