Volkswagen Golf 2016: Accu

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 85

Beste Forumleden
Ik wilde vragen hoe lang een accu mee gaat ik heb een Volkswagen Golf bouwjaar 2016 Met 63295 km .
Johnnyboy

johnnyboij

Geplaatst door johnnyboij , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

Siem Bijman PRO, 1 maand geleden

Is geen eenduidig antwoord op te geven Johnnyboy. Zit 2 jaar garantie op normaalgesproken. Maar een goeie accu gaat 5 jaar mee. Alles afhankelijk van het gebruik natuurlijk. Wij hebben klanten die al 7 jaar dezelfde auto hebben zonder dat er ooit een nieuwe in is gekomen. Maar dat zijn vaak oudere wagens met iets minder computers aan boord.

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Laat hem testen en je weet de toestand van de accu als je twijfelt over de staat ,kou van de afgelopen dagen zegt al iets over de staat , als hij echt slecht was geweest hsd je stil gestaan.

Stefie24, 3 weken geleden

Ik heb in oktober 2022 de originele fabrieksaccu (zie datumafdruk op pool) na 8 jaar vervangen. Betreft golf 7 1.2 tsi 2014 met 91.000 km. Maar hangt af van gebruik voertuig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.