Volkswagen Golf: Accu stuk??

Bouwjaar: 1989

Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje, ik denk dat ik mijn accu stuk heb.

Ik kan als ik mijn auto start met kabels een rondje door de stad rijden dit gaat prima, ook is de auto daarna en een paar uur daarna gewoon te starten maar een dag later is het gebeurt, ook als ik de radio erin doe is het snel over met starten.

nu denk ik zelf dat de accu gewoon defect is. want als hij de accu niet bijlaad kon ik naar een rondje rijden nog steeds niet starten.

Graag hoor ik van jullie alvast bedankt

Henk4384

Geplaatst door Henk4384 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Idd een verrotte accu.

Henk4384 (0), 18 jaar geleden

ok bedankt dan ga ik toch maar eens een nieuwe hale

Fredo (0), 18 jaar geleden

Hey Henk, als het nog steeds je accu is van 1989, dan mag je tevreden zijn, zo lang rijd je normaal niet met een accu hoor ;-)

Succes

Henk4384 (0), 18 jaar geleden

haha nee ok,

maar ik heb mijn passat geruild tegen deze golf dus jaa ik heb eigenlijk geen idee maar ik baalde wel even. maar ik weet bijno ook wel zeker dat het de accu is.

Beunhaas (530) PRO, 18 jaar geleden

Wil je het zeker weten?
Meet met een voltmeter even de spanning over de accupolen , is het 13 volt of meer, dan werkt de dynamo en is idd je accu overleden...

Henk4384 (0), 18 jaar geleden

ik heb het probleem gevonden mijn accu laadde niet meer bij, dit kwam omdat er een draad van de dynamo af was die de dynamo van spanning verzorgd zodat deze een magnetisch veld opwekt en vervolgens daarmee weer spanning kan opwekken.

Iedereen bedankt voor de reacties!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.