Volkswagen Golf: na 15 min stationair slaat auto af

Bouwjaar: 1986

Goedemiddag,
Ik heb een golf cabriolet uit 1986, 82kw GLI, met een injectiesysteem met allemaal losse gevlochten leidingen.
Als ik de auto start loopt en rijdt hij perfect. Indien ik een stuk rijdt van ongeveer 10 km merk je er niets aan, alles goed. Zodra ik de auto stationair laat lopen dan begint hij na ongeveer 15 minuten te stotteren en slaat hij af, indien ik dan wil starten sputtert hij alleen een beetje. Wacht je ongeveer 1 minuut dan loopt en rijdt hij weer goed...totdat de 15 minuten weer om zijn en dan slaat hij weer af. Heb reeds vervangen: Benzinepomp (zit in de tank), brandstoffilter, het hele huis wat boven luchtfilterhuis zit (waar alle leidingen aan vast zitten), luchtfilter, complete ontstekingshuis met rotor en verdelerkap, bobine, zwart kastje (onder de parvan plat 3x5cm met brede stekker), dynamo. Ik ben nu ten einde raad. Wie kan mij nog ideeen van de hand doen, BVD.

Martie

Geplaatst door Martie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

joba (0) PRO, 18 jaar geleden

Als hij afslaat dan moet je kijken of de bougies nat zijn of niet. Je moet er achter zien te komen of hij afslaat als hij te arm is of als hij te rijk loopt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.