Volkswagen Polo: accu telkens leeg

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9d

ik gebruik mn polo allen in de weekends. maar na enkele weken gaat hij steeds slechter starten. heb al een nieuwe accu geplaatst en dynamo laten doormeten en spanningregelaar vervangen. motor gaat ook steeds zwaarder lopen bij gebruik van aanjager achterruitverw. en verichting.

ron middag

Geplaatst door ron middag (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

En dan waarschijnlijk ook nog voor korte afstanden ?
Dan is het niet vreemd , de accu krijgt geen tijd om weer fatsoenlijk goed vol te geraken.
Mocht er toch lange afstanden 100km en meer mee gereden worden , denk ik dat er in het laadcircuit , bedrading / weerstand / slechte contacten iets zit.
Wat levert de dynamo aan laadspanning ? een nieuwe spanningsregelaar wil niet altijd helpen.

ron middag (0), 11 jaar geleden

rij elk weekend 200km en de dynamo heb ik door laten meten bij een specialist

ron middag (0), 11 jaar geleden

ik denk meer aan een verbruiker. als ik de accupool loshaal dan heb ik volgens mij een te grote vonk hij knetterd gewoon . dat kan volgens mij niet komen van alleen een klokje.

Theo Sparenburg (5), 11 jaar geleden

Amperemeter met voldoende bereik tussen minpool accu en minkabel plaatsen. Door het uitnemen van zekeringen kan je zo bepalen waar de lekstroom zit.


vr.gr. Theo

ron middag (0), 11 jaar geleden

dank je ga het morgen even proberen . je hoor me morgen weer.

ron middag (0), 11 jaar geleden

garage heeft een nieuwe accu geplaatst, even proberen.(een nieuwe accu kan ook kapot zijn) ik geloof er niet zo in. we zien wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.