Volkswagen Passat Variant 2016: achter remblokken vervangen

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CUK, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 115

Hoi, Ik wil de achterremblokken van de Passat GTE 2016/2017 vervangen , maar ik lees verschillende meningen , de een zegt kan je niet zonder Diagnose apparatuur , om de stelmotor terug te zetten en weer op de plaats te zetten , de andere zegt dat je de motortjes met plus en min kan verstellen op 12 volt , dus intrekken en uitdraaien. De VW dealer vraagt 248 euro ,de blokken kosten net 35 euro. Wie heeft een passende oplossing hiervoor? ik heb ze bij de vorige auto de Kia Ceed gewoon kunnen verangen en de motortjes draaiden gewoon iets langer dan normaal .

serv

Geplaatst door serv (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bert klein (85) PRO, 1 jaar geleden

Om je sijsteem van storingen te vrijwaren ontkom je niet aan diagnose apperatuur.
En remblokken OE kwaliteit betaal je echt meer dan jou vermelde prijs.

Jeraevers (10), 1 jaar geleden

Wat ik wel eens doe is gewoon de motortjes van de klauwen los schroeven. Meestal 2 inbusboutjes en je kan de electro motor er af wippen. Dan de zuigers van de klauwen terug indraaien, nieuwe remblokken er op, klauwen vast zetten, rempedaal oppompen en als laatste de motortjes er terug op.
Al vaak zo gedaan en nog geen 1 auto terug gekomen met problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.