Volkswagen GOLF 2013: Achterdeur slot blijft hangen

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAY, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hoi,

Als ik mn achterdeur van slot haal met de a.b., gaat ie niet open. Pas nadat ik de deur hendel een paar keer heb uitgetrokken en terug heb laten schieten, gaat de deur weer open. Dat is een hoop gehannes.

Als ie eenmaal open is, kan ik m open en dicht blijven doen en is alles normaal, tot ik de deur op slot doe en weer van het slot haal. Dan begint het probleem opnieuw.

Het slot springt dus niet goed open. Binnenpaneel heb ik er af gehaald, maar dan kom je niet bij het slot. Kabel enzo ziet er perfect uit.

Weet iemand een oplossing? Of hoe kom ik bij het slot? Ik weet niet hoe het buitenpaneel er af kan.

Alvast bedankt!

Andreas

AndreasK

Geplaatst door AndreasK , lid sinds 7 maanden geleden

5 Reacties

David Schutte (1), 7 maanden geleden

deur van mijn rechterachterportier gaat niet meer op slot. Als ik op de sluitknop op mijn afstandsbediening druk sluiten alle deuren behalve de rechterachterdeur. Ik hoor wel een klikgeluid bij het slot dus volgens mij komt het signaal nog wel tot bij de deur. Ik heb dit in t verleden vaker gehad en toen hielp t om kinderslot even eraf te halen en weer terug erop te zetten. Nu niet meer. Iemand een idee wat dit kan zijn? Of kan iemand me uitleggen hoe ik de binnenbekleding kan verwijderen zonder schade te maken? Dan zou ik eens kunnen kijken of er misschien een motortje is dat niet meer wordt aangedreven wellicht. Ik ben benieuwd. Alvast hartelijk dank!

J1980V
Geplaatst door J1980V , lid sinds 4 dagen geleden
Notificaties uitschakelen
Reactie(s)


0
vwboratdii, 4 dagen geleden

Om welke auto gaat het?

Opmerking plaatsen

0
J1980V, 4 dagen geleden

VW Touran 2005. Excuus zal kijken of ik post kan aanpassen.

Opmerking plaatsen

0
vwboratdii, 4 dagen geleden

Ik denk toch de binnenslot. Deze kan je het beste vervangen. Komt vaak voor. Had ik ook gehad.
Had toen gehaald bij Orange Automotive in Utrecht, was de goedkoopste in NL.
Ze versturen ook trouwens.

Opmerking plaatsen

0
kaleido 1, 4 dagen geleden

Bovenkant van de handgreep er af halen , als ze er zitten aan de onderkant van het paneel bevestiging , met een stevige brede kunstof spatel op een hoek aan de onderkant het paneel los drukken en trekken kan vast zitten.

Opmerking plaatsen

0
J1980V, 4 dagen geleden

Dat klinkt als een lastige klus. Kaleido 1, wat bedoel je met “ als ze er zitten aan de onderkant van het paneel bevestiging”?

@vwboratdii: Ik ga eens even kijken wat dat kost.

Opmerking plaatsen

0
J1980V, 4 dagen geleden

Is dit wat ik moet hebben:


Opmerking plaatsen

0
kaleido 1, 3 dagen geleden

Als het paneel er al een keer af geweest is , zitten ze er meestal niet meer of het klipje is afgebroken.

Opmerking plaatsen

0
David Schutte (1), 2 dagen geleden

kan dat pompje niet los zitten waar die pin aan zit. Of is dat bij zulke autos niet of proberen zelf in te leren. Door auto op bijna contact te zetten en knopje op slot in blijven drukken en dan auto op contact en paar keer op niew

Opmerking plaatsen

0
J1980V, 2 dagen geleden

Bedoel je het knopje op de afstandsbediening? Op de deur zit geen knopje voor op slot...

Opmerking plaatsen

0
David Schutte (1), 2 dagen geleden

Knopje op de sleutel in Gedrukt houden. En dan met het contact slot heen en weer eerst op nul stand. Dan knopje in drukken. En de auto iedere keer op contact zetten en dan proberen met het knopje los in gedrukt houden. Maar zal is gaan luisten als je ook de deur motor hoort. Als dat het geval niet is dan moet er wat anders zijn

Opmerking plaatsen

0
kaleido 1, 45 uur geleden

Slot is defect , is een veel voorkomend probleem.

Opmerking plaatsen

0
Vwgek12332, 10 uur geleden

Bij mij was het de comfortmodule een die gaf geen goed sinal af naar de deur bij mij was die vervangen en alles ging weer op slot

Opmerking plaatsen

0
J1980V, 10 uur geleden

Veel mogelijkheden. Ik heb eerst nog wat onderhoud aan de remmen en daarna zal ik eens gaan kijken waar ik moet beginnen. Moet zeggen dat ik wel op zie tegen deze klus. Bedankt voor al jullie ideeen!

David Schutte (1), 7 maanden geleden

Muschien dat dit ook wel bij jouw werkt is het proberen waard

AndreasK, 7 maanden geleden

Hi David,
Bedankt voor je reactie. Het loshalen van het binnenpaneel was me al gelukt, maar het probleem is daarmee niet verholpen. Ik moet bij het slot kunnen, maar hoe kom ik daar? Hopelijke weet iemand een oplossing?
Dank jullie wel!

David Schutte (1), 7 maanden geleden

Ik doe het zelf altijd op gevoel met de hand er achter zien te komen bij mij dat er een klemmetje die ik op zei kon duwen met me vingers

AndreasK, 7 maanden geleden

Ik krijg het slot wel open uiteindelijk, maar daarna doet zich het probleem iedere keer opnieuw voor. Ik wil graag naar een oplossing waarbij alles goed werk en ik niet iedere keer hoef te pielen om de deur open te krijgen. Is het moeilijk om het slot zelf te vervangen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.