Volkswagen Tiguan 2010: Achterdeur tiguan

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: CAV, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Hallo, ik heb vw tiguan 2010. Nooit geen probleem met auto. Maar nu gaat mijn rechter achterdeur niet meer op slot en gaat het raam ook niet meer open. Nu heb ik de auto bij garage gehad maar krijgen het niet voor elkaar. Nu is de complete unit van rechter naar linkse deur gekoppeld en word dan meteen herkent door de auto. En werkt. Maar eenmaal weer terug geplaatst in rechterkant niets werkt. Er vindt geen communicatie tussen passagiers deur voor en achter. De gemeten voltage wat in de achterdeur is 8,1volt. Wat zou het probleem kunnen zijn en wat kan ik doen.

Jonnie1977

Geplaatst door Jonnie1977 (160) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

4 maanden geleden - limbra

Draadbreuk in de kabel doorvoer tussen achterportier en carrossrie is het
eerste waar ik aan denk,
draden in de rubberen kabel doorvoer controleren en doormeten.

4 maanden geleden - Jonnie1977

Top. Ga vandaag doormeten

    Tot op heden niets gevonden. Weet iemand waar de comfort module zit van de VW Tiguan 2010 - Jonnie1977 (160), 3 maanden geleden

3 maanden geleden - Siem Bijman

Comfortmodule zit volgens de info die ik heb onder dashboard bij de passagier.

Maar ik zag dat je de draadverbinding van de achterstijl gechecked hebt, maar dit achterportier wordt aangestuurd vanaf de voorportier. Check ook daar de bedrading in de deurstijl, want die gaan vaker stuk namelijk en dan is er geen of slechte communicatie met de achterportier.

.

3 maanden geleden - Jonnie1977

Dit is wat er achter mijn dashboardkastje zit. Zie hier niet de comfort module.
Wel een metaal kleurige kastje.

Kan de comfortmodule ook onder het tapijt liggen of zit de module aan bestuurders kant.

Mvg,
Jonnie

. . . .
    Weet ik zo niet johnnie, heb alleen deze info en zelf niet aan gesleuteld helaas. Maar heb je de bedrading bij het voorportier ook al gechecked? - Siem Bijman (345), 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.