Volkswagen Polo: Achterklep polo 6N2 niet open met sleutel, wel met CV

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Sinds gisteravond heb ik een bijzonder probleem met mijn auto (Polo 6N2 uit 2000). Als ik via de centrale vergrendeling mijn auto open doe gaat de achterklep van het slot, maar als ik het met de sleutel probeer gebeurd er niks. Ik kan de sleutel in het slot steken maar draaien is niet mogelijk. Het lijkt wel of het slot geblokkeerd is.

Is iemand bekend met dit probleem/zelf een dergelijk probleem gehad? En zo ja, wat is de oplossing? Durf geen kracht te zetten op de sleutel.

Physje

Geplaatst door Physje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Probeer het slot vol te spuiten met wd-40 en achterklep omhoog zodat het slot volloopt en wacht dan even,lukt het dan nog niet,dan zul je hem moeten demonteren om te kijken wat er aan de hand is,en zal waarschijnlijk een nieuw slot worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.