Volkswagen Golf: Achterklep valt niet meer in het slot

Bouwjaar: 2001

Bij bovenstaande auto het volgende probleem. Achterklep is geopend en wil niet meer sluiten, dat wil zeggen, het elektrische stelmotortje gaat niet meer in de ruststand staan. Met als gevolg dat het slot niet meer wil sluiten. Als ik handmatig het motortje ompuls, dan kan het slot wel sluiten, dus het motortje sluit ik uit. Het ligt aan de aansturing daarvan. Wie heeft een idee en kan mij in de goede richting helpen denken. Alvast bedankt voor de reactie's! Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Met vag-com of dealerkast uitlezen of de microswitch in het slot goed werkt.

succes

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

De oplossing: slot gaat elektronisch open en MECHANISCH dicht, d.m.v. een bimetaal in het stelmotortje. Dit veertje was geknapt, dus een nieuw motortje erin en het probleem is weer verholpen. Harry bedankt voor je reactie. Vr. gr. Maikel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.