Volkswagen Polo: achterklep VW Polo

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo,
Heb hier een Polo binnen staan met een achterklepslot dat vaak niet open wil. dit is eigenlijk alleen bij de klant. Als hij hier is doet hij het gewoon.
Heb al de microschakelaar doorgemeten en die is in mijn ogen goed. Ook de schakelaar losgemaakt van het slot zelf om te zien of de klep gesloten is en dat maakt ook geen verschil.
Heeft iemand dit al eens meegemaakt of iemand met een tip waar ik moet zoeken.

B.V.D. gr. John

digit

Geplaatst door digit (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Staat er geen storing in?
Kan zijn dat de kantelschakelaar soms hapert of dat het slot zelf hapert soms of de bedrading in de doorvoerrubbers is wat mis mee.
Eigenlijk zou je het zelf moeten meemaken in de werkplaats op het moment dat hij het niet doet en als je dan met de testkast het achterklepslot aanstuurt en hij doet het dan wel dan weet je iig dat het aan de schakelaar gedeelte ligt, dus dan of schakelaar stuk of bedrading hiervan of boordnet zelf stuk.

Probeer dit ook eens:
Met de hand het slot in z'n eerste vergrendeling zetten en dan de kantelschakelaar bedienen, doet hij het dan ook? Of doet hij het alleen als je hem in z'n tweede vergrendeling zet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.