Volkswagen Golf III : af en toe niet starten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel

Mijn vw wilt soms als hij een eind gereden heeft niet meer starten na een tijdje +/- 15 minuten start hij weer zo zonder problemen het gebeurd nu wel vaker.
Kent iemand dit probleem?

emanuel

Geplaatst door emanuel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Theo Sparenburg (5), 15 jaar geleden

Even voor alle duidelijkheid, wil de auto niet starten (startmotor draait niet) of wil de motor niet aanslaan (startmotor draait de motor wel rond maar de motor slaat niet aan)?


vr.gr. Theo

emanuel (0), 15 jaar geleden

De start motor draait wel rond maar de auto wilt niet starten, als hij loopt loopt hij gewoon goed[quote=Theo Sparenburg]Even voor alle duidelijkheid, wil de auto niet starten (startmotor draait niet) of wil de motor niet aanslaan (startmotor draait de motor wel rond maar de motor slaat niet aan)?


vr.gr. Theo[/quote]

pieterp9094 (0) PRO, 15 jaar geleden

Relais 109 defect ?

Jan227 (5) PRO, 15 jaar geleden

Hallo, kan een probleem zijn met de wegrijblokkering die er vanaf de fabriek opzit. Kan verschillende oorzaken hebben; transponder in sleutel, bekabeling,leesring,regelapp. wegrijblokkering, regelapp. op branstofpomp, stopzetter. Is al meerdere keren over geschreven op problemcar. Gebruik even de zoekfunctie.

Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.