Volkswagen Golf 4 - V5 2,3 high line: Afdekkap onder de achterklep / ect

Bouwjaar: 1999

De slang van de achterruiten - sproeier bij mijn Golf IV is eraf gesprongen nu weet ik niet hoe de afdekplaat los gemaakt moet worden om daar bij te kunnen wand al het sproeiwater pomp hij nu in de kofferbak.Ik heb wel ontdekt dat er twee parkers zitten in de grote uitsparing van deze kunstof afdekkap,,welke truc moet je toepassen om deze plaat te kunnen verwijderen,wie weet dat??

Tevens zou ik graag willen weten van deze auto bij welke KM stand de geribte multieriem vernieuwd moet worden,mijn auto heeft 92,000 KM gelopen en deze is nog nooit vernieuwd hij vertoond wel kleine haarscheurtjes bovenop de riem maar de dealer zegt dat hij nogwel even mee kan,is daar een km stand voor gesteld bij VW ?

Met groet,
Johann

snowman11003

Geplaatst door snowman11003 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ikke4655 (0), 18 jaar geleden

hey

de plaat zit vastgeschroefd met 2 parkers in de handgrepen van de binnenbekleding.
rest zit vastgeklikt, men moet best stevig eraan trekken voordat het loskomt.
meestal worden multiriemen vervangen tegelijk met distributieriem.dus rond de 90.000km bij diesels of tegenwoordig 120.000km.
maar je V5 heeft een ketting he.er staat voor een multiriem niet echt een vervanging op maar als je het niet vertrouwd gewoon doen. het ding drijft je waterpomp ook aan he.
en zoveel kosten die dingen nu ook weer niet

snowman11003 (0), 18 jaar geleden

Da's duidelijk Bjorn en nog bedankt voor deze info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.