Volkswagen Golf: afslaan

Bouwjaar: 1993

Ik heb een golf cabrio van het jr 1993 met een 2H motor 1.8 deze wil wel is afslaan met doet het daarna weer naar aantal keer starten het vermoedik in de ontsteking omdat ik de bezine pomp wel hoor lopen heb al verdeelkap en rotor plus contact blokje vervangen maar heeft het niet geholpen het probleem doet het niet regelmatig voor dus met nat weer koud of warm het maakt niet uit maar moeilijk om te meten.bij het meten is het probleem uit omdat de auto dan loopt heeft iemand soort gelijk probleem mee gemaakt zou ik het graag weten
Met vriendelijk groet

yacine

Geplaatst door yacine (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Martijn7391 (0), 19 jaar geleden

Goed dan, een serieus antwoord. Loop de massa kabels eens na, vooral die op het motorblok c.q. versnellingsbak. Dat was bij mijn cabbie 1.8 2H 1993 het geval nadat er e.e.a. was gerepareerd. Proefrit ging prima. Daarna niet meer aan te krijgen met dezelfde symptomen. Was losse massakabel versnellingsbak.
Check ook de bougies even. Moeten juiste type zijn, bijv. Bosch Super (met 3 electroden)

yacine (0), 19 jaar geleden

ik heb onlangs de halvoeler vervangen na dat ik de bobine heb vervangen ik hoop dat het probleem nu wel weg is anders ga ik wel mijn eindtrap cq transistor vervangen

Sjaak10922 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem ook gehad. Kijk de brandstofpomp eens na, is die niet vuil. Bij mij was de pomp helemaal vies en bruin, pomp liep ook gewoon. ik heb er een ander ingezet en heb er geen problemen meer mee gehad.
Wordt relais 167 heet, was bij mij ook, heb ik ook vervangen (Relais brandstofpomp)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.