Volkswagen Golf: afslaan

Bouwjaar: 1996

ik heb een golf gti 2.0 8 klepper uit 1996.
De auto valt uit tijdens het rijden. Soms op de snelweg soms bij stationair draaien of afremmen. Het olie lampje gaat dan branden en slaat direkt af. Er is geen regelmaat. Daarna slaat de auto bij de tweede keer gewoon aan.
De hall-sensor heb ik al vervangen en de oliedrukschakelaar. Ik weet dat relais 109 kapot kan gaan, maar die zit er bij mij niet in.
Is er iemand die dit vaker heeft meegemaakt

Rudy

michael7693

Geplaatst door michael7693 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

contoleer tevens het kontaktslot!!


paul,

michael7693 (0), 18 jaar geleden

als ik met de sleutel speel, blijft hij gewoon lopen.
dus volgens mij ligt het daar niet aan

jos van eldonk (0), 18 jaar geleden

Hoi rudy,
ik heb precies hetzelfde probleem met precies hetzelfde type auto, ik heb al vanalles geprobeerd maar ben erachter gekomen dat de bogies niet vonken als het probleem optreedt. ik vind het op een thermisch probleem lijken. veel mensen in mijn omgeving adviseerden een nieuwe hallgever te proberen maar ik lees bij jou dat dat niet de oplossing is.
morgen gaat mijn auto naar de vw dealer en dan hoop ik meer te weten te komen.......ik laat wel iets weten. ben onderhand best wanhopig aan het worden. ps was er voor jou golf een losse hall te koop? ze verteldde mij dat er geen losse hall te koop was alleen een complete ontsteking van 227 euro. gr jos je hoort er nog wel iets van...............

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

bobine vervangen

michael7693 (0), 18 jaar geleden

BDP sensor stuk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.