Volkswagen Polo: afslaan onder rijden polo 1.4 16v

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Ik heb al een tijdje het probleem dat mijn polo uitvalt, op de snelweg valt hij gewoon even uit, meestal is dit als ik zo'n 10 km heb gereden. Ook slaat hij soms voor het stoplicht af, er gaan niet eerst lampjes branden (zou anders contactslot kunnen zijn). Nu heb ik gehoord dat er een printplaat stuk kan zij, ik weet eigenlijk niet welke printplaat er bedoeld word, er staan geen storingcodes in het systeem. Heeft iemand hier ervaring mee?

Jaap

Jaapgroep

Geplaatst door Jaapgroep (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Als hij zomaar spontaan uitvalt of doodvalt terwijl je gas aan het geven bent dan vermoed ik de bdp sensor (motortoerental sensor). Die gingen nog wel eens stuk. Is het dat hij alleen uitvalt terwijl je geen gas geeft dan lijkt het meer op een vervuild gasklephuis.

Jaapgroep (0), 11 jaar geleden

Dank voor je reactie! Het klopt dat het ook gebeurt bij gas geven, ik zie wel de toerenteller terugzakken maar weet niet of dit komt door uitvallen van de spanning.Na een paar seconden pakt de motor weer op en het kan zijn dat het na een paar kilometer weer gebeurt.

jensw (0), 11 jaar geleden

onlangs ook meegemaakt bij een polo, zelfde blok ook. Brandstofpomprelais vervangen en opgelost. De contacten in het relais waren blauw van de hitte.

Jaapgroep (0), 11 jaar geleden

Hoi Jensw Waar zit deze?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.