Volkswagen 6n: afslaan polo 1.0 bwj 95

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

hallo ik heb een vraag. als ik mijn polo start dan slaat ie meteen aan en dan naar een seconde weer uit ik kan ook wel gas geven maar slaat daarna gewoon uit na ongeveer een seconde of 2 uit. de ene keer start ie naar drie keer en als ie net gelopen heeft kan ik hem ook telkens gewoon weer starten. ik heb al een brandstof filter vervangen en de temperatuur sensor. als ie niet wil starten dan haal ik ook wel eens de steker achter op de injectie los start hem dan gaat ie wel aan maar heel ongelijkmatig lopen doe de stekker er dan in en loopt ie wel weer goed.
wie weet wat mijn probleem is,

mvg willem

wulm86

Geplaatst door wulm86 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Vul eerst eens de voertuiggegevens in op de daarvoor bestemde plaats,en auto uit jaar nul kan niemand iets mee.

Hans

wulm86 (0), 15 jaar geleden

heb ik nu gedaan maar had al het bouwjaar erbove gezet

gr willem

Jan227 (5) PRO, 15 jaar geleden

Hallo, kan zijn dat er een probleem zit in de wegrijblokkering die af fabriek op de auto zit. Werkt via een chip in de contactsleutel. Probeer eens te starten met de reservesleutel. Anders laten uitlezen bij de garage. Gezien het bouwjaar 1995 weet ik niet zeker of deze auto zo'n sleuteltransponder (chip) heeft, maar ik vermoed van wel.

Groet Jan227

GJ0470 (0), 15 jaar geleden

Heb hetzelfde probleem gehad met mijn polo uit 1995.
Was een geoxideerde stekker van de startonderbreking.
Deze leest de sleutel niet goed en denkt dan dat het een valse sleutel is, waarna de motor na 1-2 seconden weer afslaat.
Kostte bij de VW-garage 18,- om te verhelpen. Al 2 jaar geen problemen meer.

Gertjan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.