Volkswagen Passat: afstandbediende centraalvergrendeling

Bouwjaar: 1998

Goeiendag, mensen. Ik ga een afstandbediening voor centraal vergrendeling plaatsen in mijn auto. Ik hep het gekocht bij VW garage (162euro). Kan er iemand mij zeggen hoe ik het moet installeren. Ik krijg de schema wel erbij. Die man zij dat ik de deur bekleding van de bestuurderskant moest lossen en daar plaatsen. Klopt dat allemaal. Ik had ergens op site gelezen dat het onder de bestuurderszetel geplaatst werd. Weet er iemand nuttige sites of informatie hiervan? Dank u.

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

In de deur hebt ge als voordeel dat ge met u draden niet ver moet!Maar als nadeel dat ge de bekleding moet demonteren!

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zou hem achter het deurpaneel plaatsen, daar zit ook je slot unit die het geheel aanstuurt (als je hem gewoon met de sleutel opent...) en ivm de draden die je moet trekken lijkt me dat ook het makkelijkst (tenzij je natuurlijk voor de draden helemaal niet in de deur hoeft te wezen :D)

suc6 in ieder geval

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo...



lees dit schema eens GOED!!!!! de draden liggen achter het schoppaneel aan de linkerzijde! ( in de stekker )


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.