Volkswagen Caddy 1.9 TDI: Afstandsbediening centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999

Goedendag,

Ik heb het volgende probleem met de afstandsbediening van de centrale vergrendeling; het lampje knippert wel als je op de knop drukt maar er gebeurd verder niets ( batterijen zijn reeds vervangen). Als ik de accu even losmaak en daarna weer vastmaak dan heb je kans dat hij het weer een paar keer doet.

Ik heb geen nieuwe radio of dergelijke gemonteerd sinds ik de auto kocht (toen deed hij het wel goed) dus het probleem met de constante stroom zal het waarschijnlijk niet zijn (??)

Ook heb ik de sleutel al opnieuw ingesteld door het volgende te doen , contact heel even aan, sleutel 3 keer indrukken, dan gaat het lampje een aantal keren knipperen en hoort de auto eigenlijk op slot en van slot te gaan, dit doet hij echter niet.

Wat kan het zijn en hoeveel gaat dat totaal kosten?

Bij voorbaat dank,

Caddy_TDI

Geplaatst door Caddy_TDI (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

M G,

Ik heb hetzelfde gehad. Ook geprobeerd om de afstandsbediening en de ontvanger te synchroniseren, maar dat had toen niet meteen effect. Later werkte het opeens weer wel. Misschien gaat het dus later bij jou ook wel over.

Succes, Thijs

Jeromeke (0) PRO, 18 jaar geleden

en is het opgelost ? ik heb nu hetzelfde probleem

Grt Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.