Volkswagen Transporter: Afstandsbediening voor sleutel GOED synchroniseren

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,
het is me toch niet gelukt. Heb al verschillende forums op deze site gelezen, maar het lukt me niet om de sleutel in te leren. Op de manier van een vorig topic, daar waar ik met het raam open de sleutel moest synchronisren via het linker portier, doet de sleutel het één/twee keer goed(open en dicht), maar daarna kan ik de deuren alleen nog maar 'dicht' krijgen met de afstandsbediening. Wie helpt me, door de goede synchronisatie-procedures te geven.
Alvast Bedankt, groetjes Merl.

Drussviper

Geplaatst door Drussviper (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tim_vr6 (0), 19 jaar geleden

Als je het via VAG-COM doet moet het zeker lukken.

Drussviper (0), 19 jaar geleden

VAG-COM is toch een diagnosesysteem voor je auto, waarbij je met een kabeltje, software en een laptop je auto kunt instellen en bekijken(ook je sleutel inleren, zoals je zegt) Maar ik beschik niet over de kabel. De software is wel te downloaden, maar daar heb ik niets aan zonder die kabel met de OBD-2 stekker. Kan het niet op een andere manier? Of op deze manier, maar dan met een gebruiksaanwijzing of een link waar staat beschreven hoe ik te werk moet gaan.
Groetjes Merl

Tim_vr6 (0), 19 jaar geleden

Ga eens naar de site: www.tdiclub.nl
En vraag daar op het forum dat je iemand zoek die bij jouw in de beurt woont, en die bij jouw auto via vag-com de sleutels wil inleren.
Zijn zat tdi-leden met vag-com.
Suc6
Tim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.