Volkswagen Golf II: afstellen golf 2 gti 16v

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hoi hoi ik had een vraagje over het afstellen van een golf 2 gti16v op welke plekken kan de motor afstellen ik had luchtmengsel al gevonden maar ik hoorde dat je bij het pompje op je luchtfilter huis ook ergens iets heb om de benzinetoevoer te kunnen regelen maar ik kan nie uitvinden waar ik heb alleen een bout gevonden met een imbussteek en als ik die losdraait komt er een pen met een veer eromheen uit maar losdraaien om met een draaiende motor af te stellen is gloof ik nie nodig want dan lekt hij daar benzine door hoop dat iemand een oplossing voor me heb alvast bedankt

robgti/cabrio

Geplaatst door robgti/cabrio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit is een KE jetronic, draai daar alsjeblieft niet teveel uit.

Mengsel wordt afgesteld door een stelschroef die met een lange 4 mm inbus bereikbaar is, op de luchtweger. Zit onder een zwart rond kunstof kapje, tussen aanzuigrubber en spin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.