Volkswagen T-Roc 2018: Airco blower kapot?

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Motorcode: CZP, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 140

Beste,

Onlangs kwam ik er achter dat 1 van de 4 blowers(ventilatoren) van mijn airco in het dashboard het niet doen. De andere 3 doen het goed geven warme/koude lucht bij alle verschillende standen. Het is de gene rechts van het navigatiesysteem.
Ik vermoed zelf dat deze al enige tijd het niet doet. Anderhalfjaar geleden is letterlijk bijna alles van mijn dashboard gestolen dus ik vermoed(hoop) dat deze niet goed is aangesloten bij het vervangen alles.
Alles is gerepareerd door VW Wittebrug alleen zij geven niet thuis omdat het al een tijd geleden is.
Heeft iemand een idee in welke hoek ik dit defect kan zoeken?

Groet,

Jim1989

Geplaatst door Jim1989 (0) , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen T-Roc? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 3 maanden geleden

Er zit maar 1 ventilatormotor in je systeem.
De uitblaasopening die je bedoeld staat waarschijnlijk dicht door of verkeerde bediening of de bediening is defect is het vermoeden..
Je hebt een wieltje vermoed ik om de klep open en dicht te doen voel je daar weerstand en als je met een lampje in het rooster schijnt moet je een klep zien bewegen.

Jim1989 (0), 3 maanden geleden

Dankje voor je snelle reactie.
Ja ik bedoel de uitblaasopeningen.
Ik heb inderdaad een wieltje zitten en wanneer ik dit wieltje beweeg gebeurd er in de defecte unit niks. Bij alle andere uiteraard wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen T-Roc of stel zelf een nieuwe vraag.