Volkswagen Bora: airco klimatronic

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: ajm pompverstuiver

Beste technuiten .
Ik heb sinds kort een zeer vervelend probleem.Ik kan namelijk geen klimaatregeling meer instellen,wanneer ik op mijn display van de verwarming(klimaatregeling) vb18 graden vraag,dan krijg steeds altijd volledige warmte naar binnen.Dezelfde warmte als vb 29 graden instelling .Ik kan enkel koude lucht binnenkrijgen wanneer ik volledig low zet(LO buitentemp).Dat is niet de bedoeling bij buitentemperaturen van soms 2 graden.Kan iemand mijn probleem hierover delen .
Alvst bedankt voor jullie spontane reactie's

delta4

Geplaatst door delta4 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Passatje (0) PRO, 13 jaar geleden

Lees de airco/verwarming eens uit met diagnoseapparatuur. Misschien is je electromotortje van je luchtregelklep wel de boosdoener. Maar ik zou hem eerst eens uitlezen.

Sucses Passatje

berendonck (0) PRO, 13 jaar geleden

Zo kan het ook > http://www.xius.be/index.php?option=com_...

Gr. Harry

delta4 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor jullie snelle tips .Ik ga het proberen op te lossen via http://www.xius.be/index.php?option=com … ;Itemid=54 en houdt jullie op de hoogte .volgende week probeer ik het .
mvg

delta4 (0) PRO, 13 jaar geleden

aan berendonck harry.en alle andere collega's die een reactie gaven
ik heb mijn display van de klimatronic uitgelezen met de link http://www.xius.be/index.php?option=com.... de volgende code is te voorschijn gekomen. 313 00 ik kan deze resetten naar 444 mar wanneer ik terug ga in het menu ,zit deze er terug in .Mijn vraag is eignlijk op wat slaat deze 313? kan er iemand mij zeggen over welk onderdeel het hier gaatdat gestoord zit.Mvg
K

hbr (0) PRO, 13 jaar geleden

313 omgezet is 787, dan twee nullen ervoor om er vijf cijferige code van te maken kom je op de foutcode 00787.
Bij vag com kijken en dan is de foutcode: Temperatuur Sensor Inlaat Frisselucht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.