Volkswagen Bora: klingelateur blijft doorgaan nadat aaanwijzer uit gaat

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 110pk

Hallo,

Wanneer ik mijn richting aanwijzer uit doe, dan gaat het knipperlicht aan. Wanneer de aanwijzer automatisch uit gaat dan blijft de klingelateur soms doorgaan. Ik hoor de klingelateur achter de midden verwarming uitgang. Moet ik deze vervangen of zit dit probleem ergens anders.

Alvast bedankt.
Danny

waaromikniet

Geplaatst door waaromikniet (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Inderdaad als eerste de alarmlichtschakelaar vervangen,daarin zit het relais wat stuk kan zijn,dit is 9 van de 10x het geval.
Als je bij die ene hoort dan zit je probleem in de richtingaanwijzerhendel.

jensw (0), 13 jaar geleden

Vaak (heel vaak) zit dit in vervuilde contacten in de schakelaar van de richtingaanwijzer. De hendel dus. Deze zijn niet heel goedkoop maar wel eenvoudig uit elkaar te halen. Let op, hiervoor moet wel je airbag los, bij twijfel door een ervaren persoon laten doen.
Wanneer je deze schakelaar uit elkaar hebt, alle contactpuntjes even schoonmaken en wat nieuw vet erin. Het is een lowbudget oplossing, maar waarom zou je de hendel vervangen als hij niet echt kapot is.

waaromikniet (0), 11 jaar geleden

Stuurkolom schakelaar vervangen. Hierna was probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.