Volkswagen Golf III : Airco wilt niet uitschakelen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 66kW

Goedendag,

ik heb een probleem met de airco deze wil namelijk niet uitschakelen, ook niet als ik de schakelaar los haal of de ventilatie op 0 zet. Hij gaat alleen uit als ik de stekker bij de aircopomp zelf losneem, de poelie staat dan stil en de multiriem slipt dan over de poelie om de dynamo enz. aan te blijven drijven. De 2 radiateur ventilators blijven wel draaien. Iemand die een mogelijke oplossing weet???

tito1984

Geplaatst door tito1984 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

baseman (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo.
Jou relais blok (onder het koelwater tankje) blijft hangen. eigenlijk moet je het vervangen, maar soms wil het helpen door er een tik tegenaan te geven met een klein hamertje of iets dergelijks.
Maar dat relaisblok is het probleem.

tito1984 (0) PRO, 15 jaar geleden

Haha kijk ik dacht al dat het een relaitje was maar ik wist niet welke en waar te zoeken! Thx voor het antwoord! Dus onder het koelvloeistofexpansievat zit het het relais?

tito1984 (0) PRO, 9 jaar geleden

Relais was vervangen en probleem was opgelost

Siem Bijman (140) PRO, 9 jaar geleden

Dank voor je antwoord stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.