Volkswagen Golf IV: Alarm definitief uit te schakelen???

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 AGU

Hallo collega's,

Mijn eigen wagen heeft regelmatig last van vals alarm. Het zit er af fabriek in, niet echt een alarm (geen interieur sensoren enzo) maar gewoon dat de claxon en de knipperlichten aan gaan. Kan iemand mij zeggen of dit systeem helemaal uit te schakelen is. Volgens de plaatselijke VW dealer kon het en heb de auto daar neergezet maar uiteindelijk belden ze me dat het toch weer niet kon.

monteurtom

Geplaatst door monteurtom (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou het eigenlijk niet weten,maar waarom niet gewoon maken?
Misschien heb je bijvoorbeeld een deurslot die niet goed werkt....

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Als het enkel is dat het alarm vaak ongewenst afgaat, en je geen problemen hebt om het alarm aan het uit te zetten, zou je ook de hoorn van het alarm kunnen afkoppelen, dan gaan alleen de gevaren lichten, of gaat echt de claxon af ? Er zal zeker iets aan te doen zijn, makkelijk is dan als je een schema o.i.d. hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.