Volkswagen Golf IV: multifuntioneel stuur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

hoi,

ik heb een golf 4 tdi 1.9 bj 2001 aut.
ik wilde een nieuwe radio inbouwen van jvc met stuurbiedinging.de stuur biedingen zat er al op en die deet het ook. ik heb de oude radio eruitgehaald en ik zie zo veel kabels ik heb de kabels gevolgt en ik zie een kast van siems en een printplaat die los bij hangt.bij de siemens kast zitten veel kabels aan van telefoon of internet kabels die gaat naar achter naar de automaat bak naar de deur links en nog meer maar nu de radio er op zit doet de stuur biedining niet meer maar wel nog de verlichting van de stuur en nu doet in een keer de spiegels klapt wel dicht als ik met de afs de deuren op slot zet.

wie kan me helpen of wie heeft schema

ik hoop dat ik genoeg info heb gegeven heb

groet deniz

mdeniz

Geplaatst door mdeniz (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

denxx (0), 14 jaar geleden

als ik goed begrijp had je een orgineel vw radio gemonteerd die werkte ook met stuur bediening??

nu wil je een jvc universeel radio monteren? vegeet het maar je stuurwiel fucties gaan niet meer werken en is ook geen oplossing voor helaas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.