Volkswagen Golf: Alarm en centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel

Heb gisteren een volkswagen golf uit 1996 gekocht, maar als ik de deuren zowel met het kastje van autowatch als met de sleutels sluit dan komt er na 30 seconden een piep en dan beginnen de 4 pinklichten te branden. Dit zou normaal zijn, maar bij deze wagen is het om de 30 seconden dat het een piep maakt en de 4 pinklichten branden. Soms doet hij het zelfs als de wagen open is. Ik word er gek van.

Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen of desnoods een tip geven van hoe ik dat alarm kan afsluiten.

Groetjes,

Kane

Kane

Geplaatst door Kane (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Fredje (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk op www.autowatch.nl.
Hier staat het telefoonnummer van de firma autowatch op en alle producten. kijk of je dmv deze site erachter kunt komen welk type alarm er in je golf zit. Als dat niet lukt, de centrale zit meestal achter het handschoenkastje bij de golf. Dit is een zwart kastje ter grootte van een pakje sigaretten. Hierop staat als het goed is ook het type nummer. De mannen bij autowatch kunnen je dan misschien zo vertellen wat er loos is en anders kunnen ze jouw helpen aan een inbouwschema, zodat je alle draden na kunt lopen.

succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.