Volkswagen Passat: alarm probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9pd

klantje van me zijn alarm gaat s'nachts constant af, heb de auto inmiddels uitgelezen maar geen storingen, iemand een idee
hoe ik in meetwaarde blokken kan uitlezen waarop het alarm zich voor het laatst heeft gemeld?

vrgr.

audivw

Geplaatst door audivw (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Origineel alarm?
Van die meetwaarden weet ik niet uit mijn hoofd maar stonden er toevallig geen storingen in over deursloten of achterklepslot en werkt dat allemaal naar behoren? Blijft er niks aanstaan? Lampjes oid?
Tip:Bekend probleem bij deze Passat is waterlekkage LV en na een tijdje ligt de comfortmodule te zwemmen, deze zit gemonteerd onder de vloermat op bestuurderszijde. Is opzich binnen 10 minuten te controleren of er geen oxidatie e.d daar is, kan het altijd even checken..

erik2819 (0) PRO, 12 jaar geleden

Volgens mij is dat mw blok 16 of 15.(laatste 4 meldingen)
Maar inderdaad ook controleren of er storingen op sloten e.d zitten.
Je klant kan trouwens het alarm niet inschakelen door de auto 2x kort achter elkaar opslot te draaien of 2x achter elkaar kort op de handzender te drukken.(slaapt beter)
Je moet dit wel elke keer doen als je de auto op slot zet.

audivw (0) PRO, 12 jaar geleden

water lekkage zal ik controleren, waar zou dit weg moeten komen? verder geen storingen, en geen lampjes die blijven branden. inderdaad origineel alarm, zou best in de comfort module kunnen zitten hij had het er ook over dat de cruise controle er soms plots mee kapt en dat de electrische ramen niet meer op tip toets sluiten.

groet.

audivw (0) PRO, 12 jaar geleden

bedankt voor de tip erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.