Volkswagen Polo: Alle bobines van cil 1 t/m 4 defect

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn bobine van de eerte cil ging 4 mdn geleden defect. twee weken later bobine van de 2e cil een maand later de 3e.Ik heb gelijk ook de 4e bobine vervangen. Vanmorgen ging de bobine van de eerste cil weer defect. De ANWB vertelde me dat het eventueel kan liggen aan de bougies. Ik heb het bij de garage uit laten lezen maar gaf alleen een defecte bobine aan. Wat kan de oorzaak zijn dat de bobines defect raken en wat kan ik eraan doen om dit te verhelpen.

W4A1

Geplaatst door W4A1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Zijn de Bobines vervangen door Originele of Imitatie...?

meestal krijg je een storing cilinderoverslag het kan de bobine zijn of defecte bougie of een verstuiver.

Gr tiguan

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Een bobine kan wel kapot gaan, maar als ze blijven sneuvelen klopt er toch iets niet, geen probleem aan de bedrading / voltage o.i.d ? De bougie's geloof ik niet zo..

W4A1 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de reactie. Na veel uitwisselingen van bobines onderling was de bobine niet kapot die volgens de computer wel aangaf.
Uiteindelijk bougies vervangen en ook compressie gemeten dat was oke. Tijdens test rijden gaf de computer wel defect niet defect. Uiteindelijk kwam de dealer erachter dat de draad naar de eerste cil een breuk vertoonde. Nadit te hebben hersteld nog geen probleem gehad maar wel 425,- euro lichter. Ze zijn er 6 uur mee bezig geweest. het rare vind ik nog steeds waarom de bobines van 2e 3e en 4e ook een foutmelding gaf. Achteraf voor niets vervangen.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Mooi dat het weer opgelost is dan!

Maar of die vorige bobine's nu echt kapot waren blijft nog maar de vraag, mijn vermoeden gaat dan ook uit naar die kabelbreuk die ik al zei..

Jammer van het geld maar hij loopt weer.

Bedankt voor de feedback..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.