Volkswagen Golf: andere motor inleggen

Bouwjaar: 1992

hallo hoe gaat het in zijn werk om een andere motor te leggen
ik rij met een golf 3 19diesel en ik zou er een motor 1900 turbo diesel willen inleggen. de motor inleggen is geen probleem maar wat moet je allemaal doen om de papieren in orde te krijgen en waar moet je zo iets aanvragen? Wie mij kan helpen?! mvg kurt

kurt6418

Geplaatst door kurt6418 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

van een 1.9 d naar een 1.9 turbo d is geen probleem, deze kun je er zo inhangen zonder dat je moet omkeuren.

maar weet waar je aan begint, deze turbodiesels zijn niet de beste motoren, je eigen 1.9d is stukken beter.

kurt6418 (0), 18 jaar geleden

dat klopt ik ben heel erg tevreden van mijn 1900diesel nog nooit geen probleem mee gehad zelf .maar het zit zo ik rijd dagelijks 70km heen en weer naar mijn werk en ik ben het wat beu dat deze motor niet echt goed optrekt daarom dat ik wou vernieuwen van motor.seg maar wat bedoel je met zonder datje moet omkeuren? want als ik een 1900turbodiesel plaats moet ik dit toch aangeven en op de keuring zien ze dat toch ook?? toch al bedankt voor jouw raad arie (ps ik ben van belgie)

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

kurt,

hoe de regels van belgie zijn weet ik niet, hier in nl hoeft het omkeuren in dit geval niet.

maar is de wagen inruilen en opzoek gaan naar iets anders niet een makkelijkere en goedkopere optie?

kurt6418 (0), 18 jaar geleden

klopt daar heb je volkomen gelijk in hoor maar de wagen is nog echt in prachtstaat voor zijn ouderdom niks van roest ofzo en 1 nieuwe wagen kost ook weeral veel geld he maar ik denk wel dat ik deze motor er zal laten in liggen hoor

slokie (0), 18 jaar geleden

Kurt : waarom telefoneer je niet eens naar een keuringsstation? Of als het niet te ver is : er even naar toe rijden en om raad vragen.Groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.