Volkswagen Golf: motor slaat af tijdens rijden

Bouwjaar: 1993

Golf 3 uit 1993 1.8 met airco. Probleem is dat de motor afslaat tijdens het rijden, geen specifieke handeling.Alle lampjes blijven branden als de auto stil staat dan start de motor gelijk.Wie heeft hiermee ervaring en wat was dan de storing?Computer is uitgelezen door VW dealer geeft geen storing aan.Vervangen zijn de halgever,bobine,verdeelkap,rotor,bugies met bedrading,canvasslangen en pakking van de caburateur.
Vermoeden dat het dan de benzinepomp is(waar is die geplaatst?
Of kan het nog een andere oorzaak zijn?

cor1792

Geplaatst door cor1792 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ga voor de contactslotschakelaar, of tewel de beruchte contactblokjes...... Rommel eens aan de sleutel tijdens het rijden, als ie dan afslaat weet je genoeg. Test 2, de sleutelbos er af, met de kale sleutel rijden. Als ie dan niet meer afslaat weet je het ook.

En, die dealer hoort hier naar te kijken, want het is een berucht probleem van VW's algemeen...........

cor1792 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor deze tips . We hebben ze uitgeprobeerd maar helaas slaat de motor niet af tijdens gerommel aan de sleutel tijdens het rijden, ook een poos met kale sleutelgereden ook dit helpt niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.