Volkswagen Golf III : AUDIA4 bedankt voor de uitleg

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDi

he audia4, ik wou je efe bedanken voor de glasheldere uitleg over, ophangrubbers/bussen achteras vervangen.
zat er al; een tijdje tegenaan te hikken, voornamelijk omdat er hier door de meeste gezegt werd, begin daar niet aan zonder de juiste tools.
en dan met name de luchtpers om de bussen uit de draagarmen te persen.
normaal ben ik iemand die gewoon ergens aan begint, en dan komt dat wel goed maar in dit geval werd er gezegt dat je nergens op mocht
slaan anders bechadig je de zitting en dan kan je alles vervangen.
ik had vanmorgen gelezen hoe jij iemand met een golf 2 uit gelegt had hoe hij dit zel kon doen, en dacht dus MOOI !!!!
ipv die zaag heb ik de haakse slijper gepakt en de bussen doorgeslepen, en daarna met hamer en drijver met rondwerkende beweging
de bussen uit de zitting geklopt, daarna zitting mooi uitgedremelt(met slaalborsteltje) goed ingevet met MOLY KOTE bussen erin as ophangen en klaar.
en ondanks de gure kou bij mij op de oprit, auto op bokken gezet en heb de bussen vervangen en allebij de complete remtrommels met lagers en remvoeringen vervangen, van 11.30 tot nu net(inclusief ruime proefrit)
zit nu wel aan de warme choco( whaha) en ga dadelijk lekker in bad en dan CARNAVAL vieren(kom uit nederweert) met een auto die staat te wachten tot woensdag om mij naar het werk te brengen en weer als nieuw te rijden.
nogmaals bedankt mvg koosie1

koosie1

Geplaatst door koosie1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

tedkroon (0), 14 jaar geleden

Leuk te horen, met karakter tonen en de nodige transpiratie bereik je met de juiste informatie uiteindelijk je doel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.